27 Nisan 2015 Pazartesi

Enginar'ın kalbi İstanbul'da

Enginar Günleri Başlıyor!
Güney Afrika ile Akdeniz'den dünyaya yayılan şifa çiçeği enginarın kalbi İstanbul'da atıyor. Yeşile ve mora çalan renkleriyle bu güzel ve yararlı bitkinin daha önce denemediğiniz türlerini tatmaya hazır mısınız? Ünlü aşçılar tarafından hazırlanan taze enginar çorbası, taze enginar üzerinde portakallı levrek marin, enginarlı linguni makarna, kuzu etli taze enginar dolması ve körpe enginar ile levrek kavurma tadabileceğiniz eşsiz lezzetlerden sadece birkaçı.
Projenin başında İtalya’nın geleneksel lezzetlerini Türk damak tadına uygun olarak sunan L'oliva Italian & Mediterranean Cuisine yer alıyor. Ünlü şefler, 20 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında lezzet düşkünlerini Enginar Günleri’ne davet ediyor.
Enginar Günleri ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için www.lolivarestaurant.com ve www.eliteworldbusiness.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder