24 Ekim 2013 Perşembe

Bisikleti Hayat

Dünyanın en güzel araçları seçilse hiç kuşkusuz bisikletler ilk sırayı alır! Bu nostaljik şaheserler hak ettiği değeri artık ev ve bahçelerde de görmeye başladı. Siz de onlarla dünyanızı değiştirmek ve hayatınıza hayalsi dokunuşlar katmak istiyorsanız örneklerimize bir göz atın...

         Bisiklet formunda üretilen saksılara ne kadar çok çiçek dikerseniz o kadar güzel duracaktır


Sadece ev ve bahçenizde değil! Bir akşamüstü gezintisinde de bunun gibi bir çiçek aranjmanıyla rüya gibi görüneceğinizi garantileriz.
 
Onlarca hatırayı taşıyan kartpostallar, biriken dergiler ve yaklaşan yılbaşı için alınan toplu hediyeler evdeki bisi-sepetten başka bir şeye daha çok yakışamaz!
 
Sepetle işi bitirmeyin. Bisikletlerin hemen her aksamını yeni yeşilliklere aralayın...
 
Bisikletiniz ya da ona ayıracak yeriniz yoksa duvarda da harikalar yaratabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hangi boyutta bir bisiklet istiyorsanız onu çizmek ve o boyuta uygun bir sepet bulmak olacak.



Hep evler diyoruz ama eğer bir iş yeriniz varsa sokağınıza ya da kapının önüne yerleştireceğiniz çiçek dolu bir bisiklet de muhteşem olacaktır. Üstelik müşteri garantili!
 
 Elinizde eski bir bisiklet varsa ve başköşeye kondurmak bir türlü içinize sinmiyorsa elinize fırça alma vakti de gelmiş demektir! Bu arada bisikletin tümünü aynı renge boyayacaksanız çiçekleri zıt bir renkte seçmenizde fayda var....


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder