2 Ekim 2013 Çarşamba

Warcraft

Bunu okuyun! Çünkü siz ilgilenmiyorsanız bile sevgiliniz, arkadaşınız ya da çocuğunuz ilgileniyordur. Dünya genelinde 12 milyonu aşkın kullanıcısı ile Guinness Rekorlar Kitabı'na giren bu oyuna ve güncele kayıtsız kalmayın!


Oyunda yaratılan karakterler satılabiliyor ve pek çok kullanıcı bunun için para ayırıyor

Blizzard Entertainment firması tarafından geliştirilen ve ilk olarak 1994 yılında piyasaya sürülen World Of Warcraft adlı bilgisayar oyunu sinemaya uyarlanıyor. Çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu olarak da tanımlanabilen Warcraft'ı senaryoya dökecek isim Charles Leavitt olarak açıklandı. Kullanıcılarını sanal bir gezegende karşılayan oyunun film bütçesini ve yapımcılığını ise Legendary Pictures karşılayacak. Bu çok iyi bir haber çünkü sinemayı yeniden ve yeniden sevmemize neden olan Hangover, Kara Şövalye ve Inception filmleri de aynı yapım firması tarafından sinemaya hazırlanmıştı. Yani gelecek filmin basit bir yapım olmayacağını garanti edebiliriz.
Filmi yönetecek Duncan Jones bir başka çekimdeyken
Bu gidişatı tek bozabilecek isimse Duncan Jones. Ama yönetmenin "Ay" ve "YaşamŞifresi" filmlerinin IMDB'de 7'nin üzerinde oy almayı başardığını düşünecek olursak çok da korkuya mahal yok diyebiliriz. Filmin ABD'de 18 Haziran 2015 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Türkiye'deki gösterim tarihi ise henüz belirsiz.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder