7 Ocak 2014 Salı

Düğmeler Aşka Geldi

Eskiyen giysilerinizi atar ya da temizlik bezi yapar da düğmelerini çıkarmazsanız alacağınız olsun! Eskisiyle yenisiyle öyle güzel örnekleri var ki bu aksesuarların... Onları değerlendirmemek nereden bakarsanız bakın enayilik olur. Biz böyle hatalara düşmeyelim diye düğme ile yapılan güzel tasarım örneklerini bir çırpıda derledim. Karşınızda, evde biriken düğme yığınları ya da ufak bir tuhafiye alışverişi ile yapılabilecekleriniz...

Etamin ya da çuval bezi kullanarak kendinize kır çiçeklerini kıskandıracak panolar hazırlayabilirsiniz.



Boyutları bunlar gibi büyükse duvara sadece düğme asarak muhteşem bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu boyutlarda bir düğme bulamam diyorsanız straforu denemenizi öneririm. Çok hafif, köpüksü bir dokusu olan strafora istediğiniz şekli verip kolayca duvara da monte edebilirsiniz.

İster oturma, ister yatak odalarınıza gökkuşakları taşıyın. Eğer bu örnek size çok renkli geliyorsa en sevdiğiniz renklerin farklı tonlarını toplayarak da eşsiz bir gökkuşağı yaratbilirsiniz.

Kız çocukları duvarlarına inen bu mutluluk balonuna bayılacak! Eğer ona daha büyük bir sürpriz yapmak niyetindeyseniz çeşitli kağıtlardan bulut ve kapler kesip bu balonun arkasına bir de dekor hazırlayın derim.

Herkesin evinde içine ne koyacağını bilemeyip kenara kaldırdığı bir çerçeve vardır. Gün, onu değerlendirme günü! Sevgilinizin masasına, kendi ofisinize ya da göz önünde olan bir yere yürekleri ısıtan bir kalp kondurmaya ne dersiniz?


İlk okullardaki mevsimler tablosunu evlere taşıma vakti! Tek yapmanız gereken kağıtları boyamak ve mevsime göre olası yaprak hallerini düğmelerle anlatmak.

Mutfağınızda ya da yemek masanızın yanında şık sunumlar elde edebilirsiniz. Fakat bunun gibi bir örnek için düğmenin yanı sıra pul satın almayı unutmayın. Çok düzgün şekilli bir şey ortaya çıkartmak istiyorsanız benden size tavsiye, bir kurşun kalem ile önce istediğiniz şekli çizin. Veya şeklin yer aldığı kağıdı karbon kağıdı ile kopyalayın.

Sevdiklerine el emeği, göz nuru bir şey hediye etmek isteyenler buraya! Adının baş harfi ne güne duruyor?


Bu sıralar gençler daha çok İngiltere ya da Amerikan bayraklarını eşyalarına taşıyor. Siz hangisini isterseniz onu yapın.

7 fil uğur getirir derler. Ya 70 düğme ile yapılan bir fil?

Firkete tokalarınızı düğmelerle birer tasarım harikasına çevirebilirsiniz. Bunun için kuvvetli bir yapıştırıcı kullanmayı unutmayın.

Bir sayfayı gelişigüzel boyayıp ortasına kuru dallara sahip bir ağaç kondurun. Üzerine minik düğmeler eklendiğinde romantik bir görünüm elde edeceksiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder